kaarsjes!

‘zoef!’ zegt de tijd. De dagen vliegen zodanig rap vooruit dat ik zowaar niet eens doorhad dat ik jullie ondertussen al vier jaar lang kom enerveren met mijn gezwets en niet-ter-zake-doende onzin. Alhoewel, bij nader inzien ben ik het niet die tot bij jullie kom, maar zoeken jullie het zelf! Ge moet het dus maar weten!
En – begrijpe wie kan- jullie zijn met velen. ’t internet zou ’t internet niet zijn moesten daar niet als geheel vanzelf allerlei schone grafiekjes aan vast hangen. Grafiekjes die ik, geheel barstend van kinderlijke trots, hieronder eventjes demonstreer. Gemiddeld al bijkans 3000 bezoekers per maand, of bijna 100 per dag.

eigenwijze tuin net

En dan is er ook nog de ‘eigenwijzetuin.net‘, waar het vier jaar geleden heel voorzichtigjes begon. Die eerste maand haalde ik nog geen honderd bezoekers vermoed ik (die grafiekjes heb ik niet meer), maar ondertussen komt daar belachelijk veel volk langs. Ne mens zou zich bijna afvragen waarom. Ik ben daar zeer content mee. Ik vrees dan ook dat ik geen extra aanmoediging nodig heb om hier nog maanden, zoniet járen mee door te gaan.

eigenwijze tuin blog

 

Dit bericht is geplaatst in zonder rubriek met de tags . Bookmark de permalink.

5 reacties op kaarsjes!

 1. yo schreef:

  proficiat, als de aanmoediging ooit nodig is, zal ik supporteren. Ik ben nog altijd heel content dat ik jouw tuin geheel toevallig heb ontdekt. Ik wist toen nog niet eens wat bloggen was en was op zoek naar ‘Ferrariskaarten’… (ja, dat staat ergens op uw beginpagina)

 2. speedy schreef:

  Proficiat! Dat aantal bezoekers halen wij op bloggen.be niet omdat daar meerdere categorieën bestaan. Maar het is je gegund, want je tuin en je foto’s zijn de moeite waard!

 3. annetanne schreef:

  Vier jaar…
  Net even nagekeken… dan is jouw site een maand of drie ouder dan de mijne. Maar ik ben dan weer een paar maand eerder met bloggen gestart.
  Jammer dat ik je site niet eerder dan de afgelopen zomer ontdekt heb, want ze is absoluut de moeite waard!

  Gefeliciteerd, en dat er nog heel veel kaarsjes mogen volgen!

 4. Ann schreef:

  Awel zie Bart, ’t is teken dat die vele bezoekers het waard vinden om te blijven terugkomen ! Doe lekker zo verder en glim maar wat van trots ;-)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.