… leve eigenwijzetuin.be

Danig mijn technische tenen mogen uitkuisen, maar het is gelukt: eigenwijzetuin.wordpress.com is verhuisd naar eigenwijzetuin.be. Voor nieuwe berichten moet je vanaf heden hier, op deze site zijn. Niet langer op het wordpress.com domein.

Deze verhuis betekent ook een traag einde voor eigenwijzetuin.net. Want beetje bij beetje zal de inhoud van daar op deze website terecht komen, met de bedoeling dat alles wat toegankelijker en makkelijker te linken valt. Eigenwijzetuin.net is immers een skynet domein van 50 mb waarop geen php, geen sql, niksniemendal (lees: geen deftige blog) mogelijk is . Terwijl eigenwijzetuin.be een all-inclusive speeltuin is van 1000 mb waar ik mijn goesting kan doen. Alleen nog een beetje puzzelen hoe ik het allemaal in elkaar laat passen. Suggesties altijd welkom.

(en oh ja… vergeet niet om hierboven links eens op ‘home’ te klikken, anders blijf je in dit bericht plakken en krijg je de nieuwe niet te zien)

Dit bericht is geplaatst in zonder rubriek met de tags . Bookmark de permalink.

11 reacties op … leve eigenwijzetuin.be

 1. AnneTanne schreef:

  Mensenlief… wat deed jij me even verschieten toen ik daar in mijn feedreader ‘The end’ en ‘…is dood’ zag verschijnen.

  Groot gelijk dat je op een eigen domein verder gaat!
  En heel veel succes!

 2. yo schreef:

  Kwestie van mij opnieuw wakker te schudden kan dat tellen.
  In ieder geval veel succes met je nieuwe stek!

 3. Annemie schreef:

  De schrik sloeg me om het hart… gelukkig vals alarm!
  Succes! :)

 4. Menck schreef:

  Van harte proficiat, Bart! ’t Ziet er allemaal heel properkes en vertrouwd uit.

 5. Ntone schreef:

  uwen rss-feed werkt ni :(

 6. Sam schreef:

  Effe verschieten :-)
  Goede keuze Bart!
  Ik pas mijn link allicht aan ;-)

 7. speedy schreef:

  Dat was effe schrikken… dood…
  Iedereen is maar bezig met verhuizen, ik vraag me soms af waar jullie die dingen allemaal vinden.
  Veel succes, met wat je ook doet!

 8. bart schreef:

  blij dat jullie me allemaal zo vlug terug gevonden hebben :-)

  @Ntone: bedankt om het te melden, op het eerste zicht zie ik niet wat er mis loopt, maar ik pluis het uit.
  Ik hoop dat het voor de rest qua kinderziektes wel zal loslopen.

 9. Raf schreef:

  Ik pas ook meteen even de link op mijn blog aan, want anders ga ik blijven verloren lopen…

 10. bart schreef:

  @Ntone: ’t zou in orde moeten zijn, met vriendelijkendank aan Michel

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.