mijn vuil erf

Die van Ketnet hadden er een handje van weg om de vuilste hoekjes van mijn erf als achtergrond voor hun filmpjes te selecteren. Met de aflevering van vandaag hebben we het ergste wel gehad: maak kennis met mijn verbouwingsrestantenopslagplaats met bijhorende manshoge brandnetelplantage. (Ik kruip nu even vol schaamte uit het zicht onder een platte steen).

Dit bericht is geplaatst in dieren. Bookmark de permalink.

9 Responses to mijn vuil erf

 1. chelone schreef:

  Daar moet je toch niet mee zitten. Het is een heel natuurlijke omgeving waar insecten zich de koning te rijk voelen. Zet de hele reeks maar op je blog.
  En mieren, ze zijn zo interessant!

 2. Menck schreef:

  Zeer geslaagd, toch? Ook de aflevering over de bruine kikker was erg goed.
  Bovendien: dankzij ‘verbouwingsrestantenopslagplaats’ win ik gegarandeerd het eerstvolgende scrabble-spelletje. ;-)

 3. bart schreef:

  @chelone en menck: ze hebben prachtig werk afgeleverd, de mensen van Ketnet. Maar geef toe dat die hoek van m’n tuin een zootje is :-)

 4. Hildegarde schreef:

  Zootjes horen erbij, denk ik :-) Toffe ketnet-afleveringen !

 5. wheatear32 schreef:

  wel, wel, ik zou zo’n hoekje willen in m’n tuin! Fantastische plek voor allerlei beestjes, die netels voedselplant voor tal van vlinders, die hoop stenen voor hagedissen, etc, etc… maar ik vertel je wellicht niks nieuws?!
  Laten die boel, echt waar!

 6. Dirk schreef:

  ’t Is toch precies omdat je dat soort “vuile” hoekjes hebt dat je zoveel leven hebt in je tuin? “Vooral niet opruimen, da’s beter voor de ecologie”, zeg ik altijd als “die van mij” iets zegt over dingen die haar in de weg liggen.

 7. bart schreef:

  @wheatear: hagedissen: ’t zou inderdaad wel geschikt zijn, maar ze zitten nergens in de buurt jammer genoeg. Er zal er eens ene aan de poot van een vogel moeten blijven plakken vooraleer ze hier raken vrees ik.

  De hopen mogen blijven liggen, enkel het glas, metaal en pvc moeten er van tussen. Maar om dat nu allemaal zomaar op den téléviezie te zwieren !? ik hou mijn hart al vast voor de komende aflevering op onze binnenkoer ;-)

 8. dieter schreef:

  zitten onze koters vanmorgen onschuldig naar Smos te kijken, worden ze wel weer geconfronteerd met uwen vuilen hoek zeker! :-)

 9. bart schreef:

  @Dieter: waar is mijn platte steen, dat ik er onder kruip! :-)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.