uit diepten van ellende

Hooggeëerd publiek, ik voel mij niet goed. Mottig. Ziek. Koorts, keelpijn, spetterpoep, koppijn, gewrichtspijn, hoesten (zodat het ondertussen zeer doet aan mijn tussenribspieren als ik nog maar moet dénken aan kuchen). Mijn sinussen zitten overvol, mijn rug is alweer ontstoken van twee dagen in de zetel/bed te liggen zodat ik ook al niet goed meer kan slapen. Als echte man doe ik daar bijzonder hypochondrisch kleinzerig over en wentel mijzelf in dikke pakken zelfmedelijden, onderwijl een geheel zelfstandig samengestelde mix van Sinutab, Epsipan en Dafalgan tot mij nemend. Tot nu toe geeft die mélange nog geen gistingsprocessen of stoomvorming tot gevolg, dus dat zit blijkbaar wel snor. Mijn geloof in de traditionele geneeskunde wordt er alleen maar onwrikbaarder door.

Maar vandaag staat iets bijzonders te gebeuren: ik ga namelijk straks naar de dokter. Die’n mens zal niet weten waar hij het heeft, want afgezien van een bezoekje omwille van een volledig geblokkeerde rug heeft hij mij, als ik me goed herinner, nog nooit jamais op consultatie gehad.

Nadeel van dit alles is dat mijn blogfrequentie hier bedroevend laag ligt, en ook mijn bezoekjes aan andermans blogs enige achterstand oplopen. Maar dat komt eerstdaags weer in orde mag ik hopen.

Dit bericht is geplaatst in zonder rubriek. Bookmark de permalink.

12 reacties op uit diepten van ellende

 1. jaydot schreef:

  Jeetje.
  Ik had u net aan mijn rss toegevoegd en nu gebeurt er dit!
  Veel beterschap!

 2. AnneTanne schreef:

  Innige deelneming…
  En ga er maar van uit dat je energie niet zo één-twee-drie terug is (neem dat maar aan van iemand met ervaring :-p ! )

 3. Andries schreef:

  aiaiai Bart… Veel beterschap toegewenst!
  Leuk trouwens dat je ondanks uw ziekte (en waarschijnlijk net tussen twee spetterpoepbuien door ;-) ) toch nog de tijd vindt om iets neer te schrijven in uw ondertussen gekende luchtige stijl. Ik vind het altijd bijzonder leuk om lezen!

 4. Geert schreef:

  oedjoekloek en toettonne

 5. yo schreef:

  aiaiai, dat klinkt niet goed. soigneerdu!

 6. Menck schreef:

  Het belangrijkste op dit moment is dat je jezelf verzorgt (of beter nog: laat verzorgen!) zodat je snel weer op de been bent. Kortom: spoedige beterschap, Bart.

 7. bart schreef:

  bedankt voor de morele steun allemaal. Positieve kant aan dit alles: van uit mijn zetel heb meer dan ooit gelegenheid om het reilen en zeilen in de tuin te volgen. Ongelooflijk hoeveel vogels er hier op een dag voorbij komen. Zo wist ik ook niet dat eksters in staat zijn om aan een sliert pindanoten te gaan hangen. Blijkt dus dat ik al heel de winter eksters zit te voeren…

 8. Geert schreef:

  akstra boma
  muza kora
  puta dika
  lama gaza

  eksters in de bomen
  muizen in het graan
  kikkers in de gracht
  lammetjes in het gras

 9. zeezicht schreef:

  Dat klinkt niet goed. Het lijkt wel of iedereen ziek is of was. Het enige dat je kan doen is uitzieken en je verzorgen. Geniet van het uitzicht op je tuin en spoedige beterschap!

 10. Heivlinder schreef:

  Van Harte Beterschap toegewenst!

 11. Dini schreef:

  Beste Bart,
  Veel gezondheid toegewenst, hier in het hoge noorden heeft de griep gelukkig nog niet toegeslagen. Onze zuiderbuur vindt hij denk ik sympathieker. Bang voor de nuchtere noorderling ,denk ik.

 12. chelone schreef:

  Ook jij werd niet gespaard. Join the club. Je kan je inderdaad enkel nog wentelen in dit gegeven en je goed verzorgen.
  Die eksters kunnen zelfs op een dun draadje balanceren en met een hele vetbol wegvliegen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.