blijven oefenen

dotterbloem basilicum groene specht

De laatste weken (maanden) weinig foto’s gemaakt. Het resultaat is er dan ook naar: ik ben het precies wat verleerd. Dringend werk van maken en meer oefenen…

Hierboven van links naar rechts: de Dotterbloemen in de oude drinkbak beginnen te bloeien. Basilicum zaailingen komen piepen. De groene specht op jacht vlak voor het livingraam.

Dit bericht is geplaatst in just pictures. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar blijven oefenen

  1. AnneTanne schreef:

    Ach, de specht is allicht beter dan mijn versie van ‘blik op mierenjacht doorheen livingraam‘.
    En ook ik zit met fotoproblemen. De sensor van mijn toestel is niet zomaar stoffig, maar werkelijk smerig: sinds gisteren constateer ik op al mijn foto’s (onafhankelijk van gebruikte lens) op identiek dezelfde plaats een lelijke vlek. Ik durf de sensor zelf niet schoonmaken, dus zal mij toch een richting Bartok in Hasselt moeten verplaatsen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.