i hast been attacked!

Wat krijgen we nu? Na vader-kalkoen krijgt ook onze Witte van Moerkerke kuren. En ook zowat ter hoogte van voedertijd. Ik was, zoals het een goede herder betraamt, mijn schaapskudde rustig richting nieuwe weide aan het begeleiden toen meneer het ineens nodig vond om mij laaghartig in de rug aan te vallen en mij plat voorover op de grond te werpen. Ik had hem totaal niet zien komen. Awel ja, hij moet vooral zo verder doen. ’t zal rap van Merguezekens maken zijn als hij zijn manieren niet houdt. Dat testosteron, ’t is me toch wat bij die beesten.

de witte van Moerkerke, stout geworden

Dit bericht is geplaatst in dieren met de tags . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar i hast been attacked!

  1. Anneleen schreef:

    tja, het zijn nu eenmaal rammen, er is totaal geen hoogte van te krijgen welke nu wel komen ‘spelen’ en welke niet… En plots kunnen ze inderdaad helemaal omslaan! En slechter nieuws: het schijnt erger te worden met de jaren…

    Anneleen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.