kerjeuzeneuzen

Zin om eens in mijn boekenkast te snuisteren? De meeste van de (voor deze blog relevante) boeken die ik wel eens durf in te kijken vind je onder de rubriek ‘leesvoer‘.
nederlandse ecologische flora provincie West Vlaanderen de wilde tuin (wullaert) de ecologische siertuin natuurrijke tuinen brochure west vlaanderen praktisch natuurbeheer: vlinders en libellen paddestoelvriendelijk beheer hakhout suggesties voor het beheer snoeien - compleet handboek snoeien groenboekerij het ecologisch houden van kippen (VELT)

Dit bericht is geplaatst in zonder rubriek. Bookmark de permalink.

5 Responses to kerjeuzeneuzen

 1. yo schreef:

  De wilde tuin van Wullaert, die wil ik nog eens inkijken. Was in de tijd (heel vaak geleend uit de bib) wel een openbaring.
  Je bent toch ook niet bezig met de grote kuis??? (ik zou mij wel gesteund voelen in mijn gevecht tegen de Grote Rommel)

 2. hoow schreef:

  Er staat er net eentje op kapaza!

 3. bart schreef:

  @Yo: grote kuis? Vorig weekend twee dagen lang mijn ‘koterij’ uitgemest. Normaal komen we met ons vijfkoppig gezin toe met één vuilniszak om de twee weken. Nu waren het er drie boordevol en er staat nog een hoop klaar voor het containerpark. Goed opgekuist met andere woorden. En overzichtelijk dat dat allemaal is voor ’t moment. Nu ons huis nog…
  @ hoow: not anymore :-) (bedankt voor de tip, ik had enkel een kopie uit de bib)

 4. hoow schreef:

  Zolang je ons maar regelmatig laat meegenieten van die wilde tuin ^^

 5. AnneTanne schreef:

  Gisteren teruggekeerd van een weekje vakantie in Frankrijk, en daar ook weer een leuk Engels (jawel, in la douce France!) boekje gekocht: ‘Making Wildflower Meadows’ van Pam Lewis. 155 bladzijden alleen maar over het aanleggen van hooilandjes en bloemenweides… Ik weet weer wat doen voorlopig.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.