Reclame! Fruithappening

Fruithappening RLVA

Of ook wel: kom een klapke doen met mijneigen mijzelve. Want ik ben daar komende zondag de hele dag te vinden, ik. Doen alsof ik van alles over fruitbomen weet en deskundig uitleg gevend aan al wie daar om vraagt en al. Maar je kan natuurlijk ook gewoon voor het bijzonder interessant programma komen, natuurlijk. En (mijn lezerspubliek kennende) je kan er ook ene drinken. Meer dan één zelfs, en dan vrolijk de trein terug op, want één en ander speelt zich af recht tegenover het station van Zwalm City. Makkelijk zat!

Dit bericht is geplaatst in zonder rubriek. Bookmark de permalink.

5 Responses to Reclame! Fruithappening

 1. TruusW schreef:

  Ik geloof dat ik het ondertussen een beetje jammer vind dat ik niet veel zeuidelijker woon; dan was ik vast gekomen om e.e.a. eens te aanschouwen en te beluisteren.
  En dat “enë drinken” lijkt me ook wel wat. Heb je ook logies + breakfast misschien :-)

 2. nancy schreef:

  Wat drank betreft, zal het voor u dan een Westmalle Tripel zijn?
  Als je het zo goed kunt uitleggen, als je het schrijft, kan het enkel maar interessant zijn.

 3. AnneTanne schreef:

  Ook voor mij geldt: iets meer naar het westen, en ik was zeker langsgekomen.
  Maar – hoezeer de Zwalmvallei ook op het lijstje van ‘daar moeten we absoluut eens uitgebreid onze stapschoenen voor aantrekken’ staat – het zal voor een andere keer zijn vrees ik.

 4. griet schreef:

  Awel Bart, dat wordt geapprecieerd zi dadde gij zo’n reclam maakt… :)
  Het zal dan ook de moeite zijn. Voor de mensen die ver wonen, toch eens nadenken over een daguitstapje!

 5. Hildegarde schreef:

  Veel plezier en vooral veel navolging gewenst ! P.S. Zeker kan je de kabouterfoto afdrukken, als je hem graag in hogere kwaliteit hebt, stuur je maar een mailtje, dan zend ik hem per kerende op. Gidsen voor jonge kinderen kan zo leuk zijn, ook hoe ze ons door hun opmerkingen en hun manier van tekenen weer leren hoe met hun ogen te kijken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.