cirkels in de tijd

wintervoer voor de schaapjesIs het alweer zo ver? Alweer een jaar rond, alweer stilaan alles klaar voor de winter? Sommige jaarlijks terugkerende momenten  maken me ineens weer bewust van de geniepig voortsluipende tijd. Een kot vol bieten is een van die ijkpunten.

2500 kilo bieten liggen vorstvrij in een van de oude stalletjes te wachten om in de loop van de winter stuk voor stuk in de hongerige schapen te verdwijnen. Tegen dat ze op zijn is het bijna weer mei, dromen we alweer van warme dagen en zijn we weeral een half jaar verder. Gelukkig weet ik de winter ook wel te appreciëren. Maar toch: wat is dit jaar snel voorbij aan het glijden. Time flies when you’re having fun. Alleen af en toe de tijd nemen om daar bij stil te staan.

Dit bericht is geplaatst in zonder rubriek met de tags . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar cirkels in de tijd

  1. chelone schreef:

    Meestal heb ik dat gevoel midden juni, als alles er zo jong groen en weelderig uitziet in de tuin. Dan mag de tijd zelf enkele weken stil blijven staan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.