cursus natuurfotografie

* woord vooraf t.a.v. R.V.: go away, hier valt niks relevants te lezen. shew!*

Primeurs op de eigenwijzetuin.be, wij draaien daar onze hand niet voor om! Want, dames en heren, volgend voorjaar is het zover: na het nodige mekkeren van mijnentwege (alhoewel, het viel wel mee!) komt Rollin Verlinde, levende legende in vlaamsch natuurfotografenland en ver daarbuiten zuid-oostvlaanderen verblijden met DE cursus natuurfotografie. Drie theorielessen en een praktijkuitstap van the master himself, voor de ronde prijs van 80 euro; het is een batje zeg ik u. Maar weet: na afloop gooi je wellicht de helft van je oude foto’s in de prullebak wegens niet meer content over. Weet ook: je leert daadwerkelijk betere foto’s maken, ik beloof het u. Nu zijn er nóg goeie natuurfotografen die de nederlandse taal machtig zijn, maar zelden zijn het begenadigde lesgevers. Rollin daarentegen is in zijn ander leven docent bij Inverde. Ik heb hem persoonlijk getest (cursus Bosgids en cursus Faunabeheer) én goedgekeurd. Want zeg nu zelf: een oerdegelijke cursus met een stevige snuif stand-up comedy, wie doet beter? Van zodra de inschrijvingen geopend zijn verneem je het hier (ook). Maximum 30 deelnemers (-1, want ik ga ook), wees er dus snel bij.

Dit bericht is geplaatst in zonder rubriek. Bookmark de permalink.

18 reacties op cursus natuurfotografie

 1. Dirk schreef:

  Interessant! Hou maar al een plaatske vrij voor mij.

 2. tijdtussendoor schreef:

  Dus je foto’s gaan nog mooier worden ?
  Dat beloofd :-)

 3. Franka schreef:

  Kan ik me ook opgeven? Ik woon in Amsterdam, hoop dat het te doen is. Rollin Verlinde, dat zou ik geweldig vinden, om bij hem masterclasses bij te wonen.
  Franka

 4. Chelone schreef:

  Zou mij ook wel interesseren moest ik een beter apparaat bezitten.

 5. Geert schreef:

  en ook in de cursus BBB, neen, niet borsten, buik en billen wel bosbouwbekwaamheid, ook van inverde, geeft Rollin het beste van zichzelf; ikke ook getest, tisnekrak

 6. Nico schreef:

  Als voormalig coördinator van Bosgroep Noord-Hageland heb ik wel eens contact gehad met Rollin: een excellente keuze! :) Helaas is mijn notie van fotografie beperkt tot het op automatisch zetten van een goedkoop digitaal cameraatje, dus zal ik eerst nog wat beginnerslessen moeten volgen, vrees ik. Het amusement alvast!

 7. bart schreef:

  @Houbi: ’t is inderdaad in je achtertuin: in de Kaaihoeve in Zwalm
  @Franka: als je het er voor over hebt om vier keer op en af te rijden tot in het zuiden van Oost Vlaanderen is alles mogelijk. Maar het lijkt me wat ver…
  @Annetanne: woensdagavonden: 22 april, 29 april en 6 mei. Praktijk op zaterdag 9 mei.
  @Chelone: ook met een compactcamera is redelijk wat mogelijk hoor. Niet alles natuurlijk, maar als je diafragma en sluitertijd kan instellen kom je al een eind.
  @Geert: ha ge weet het!
  @Nico: bedankt. ’t is inderdaad een cursus die niet op totale leken mikt maar op een publiek met een gezonde interesse en een minimum aan voorkennis. Maar een gigantische drempel is er ook niet hoor.

 8. Franka schreef:

  @Bart: bedankt voor je info. Het is inderdaad ver, wat jammer. Wellicht kan Rollin in overweging nemen iets dergelijks ook eens in Nederland te organiseren? Ik weet zeker dat hij ook hier een warm geinteresseerd publiek heeft.
  Hartelijke groeten, Franka

 9. Leen schreef:

  ikke ook willen meedoen!

 10. lisette schreef:

  echt, hoe kan jij nog beter worden?? je foto’s zijn zoooooooo geweldig altijd!!

 11. bart schreef:

  @Leen: ik weet niet of mensen die met Canon fotograferen wel mogen meedoen hoor!? (grote grijns)
  @Lisette: zeer vriendelijk, maar ik zou moeten zoeken om tien foto’s te vinden die ik gemaakt heb waarvan ik vind dat ze niet echt beter kunnen.

 12. peter vermassen schreef:

  Hoe kan ik me inschrijven voor deze cursus natuurfotografie ???

 13. bart schreef:

  @Peter: nog even geduld. Rond 20 januari starten de inschrijvingen.

 14. inneke schreef:

  heij, kan je je inschrijven via dit forum of hoe gaat het?

 15. bart schreef:

  @Inneke: nog even geduld, rond 20 januari starten de inschrijvingen. Je leest het hier (op de startpagina) hoe je kan inschrijven.
  En hoe bijzonder leuk ik de interactie alhier ook vind, dit is geen forum, maar een blog.

 16. inneke schreef:

  heij bart, sorry voor verkeerde woorkeuze! Je hebt een prachtige stekje voor jezelf gemaakt, zowel reëel als virtueel! Echt knap.

 17. Pingback: cursus natuurfotografie | De eigenwijze tuin

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.