licht

winterlicht op kerselaar

winterzon op kerselaar

De laatste weken valt er weinig ‘mooi licht’ te scoren in de tuin. Maar zaterdag piepte de zon toch eventjes van onder een smeltendesneeuwwolk, recht op deze kerselaar. Drie minuten later was het alweer gedaan met de zon en begon het te druppelen, maar ik had toch een paar foto’s kunnen maken.

Dit bericht is geplaatst in zonder rubriek. Bookmark de permalink.

6 reacties op licht

 1. veerle schreef:

  Ik krijg het al lastig nu er zo weinig licht is, en niet alleen om foto’s te trekken.

 2. Geert schreef:

  een lepeltje levertraan is een lepeltje zon, en neen, geen gezever, als je kan leren olijven eten, kan je leren levertraan drinken, verteert trouwens veel beter dan die gelullen die dan nog eens tien keer duurder zijn.

 3. bart schreef:

  levertraan is voor mietjes die geen Tripels kunnen drinken.

 4. janus schreef:

  het is ongelooflijk hoe rap dat licht verandert hé. zaterdag wou ik in kemmel eigenlijk het licht op een bos fotograferen, en tegen dat ik uit de auto was moest ik van onderwerp veranderen. twee foto’s later was alles supergrauw.

 5. Echt ‘ne grellige’ kerselaar, ‘k denk niet dat er al zó’n imposante gezien heb. Hier staat er ook een, van zo’n meter hoogte, zal nog wel een tijdje duren voor die ook zo’n indruk maakt :-).

 6. bart schreef:

  @Janus: ’t is godgeklaagd. Amper tijd om eens rond te kijken en een goed standpunt te kiezen.
  @Jan: ’t zijn er twee, waarschijnlijk allebei minstens vijftig jaar oud maar al in de ‘aftakelingfase’: dode takken, occasionele paddenstoelen op de stam,… Ik hoop dat ze het nog een paar jaar volhouden, maar ik vrees dat ze er binnen tien jaar niet meer (levend) zullen staan. Het zal mij heel erg spijten als het zo ver is, want het zijn werkelijk prachtige bomen. Dat is dan weer het nadeel van een oude boomgaard…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.