oh!

In de rubriek ‘that would be nice’ : Nikon heeft een splinternieuw dingk. Een soort combinatie van stereomicroscoop met fototoestel adaptor. Vergrotingen tot 66 keer en al. Het kind in mij wil er ene. Om kleine biestjes mee te fotograferen. Maar met een prijskaartje ruim boven de 1000 euro zegt de nuchtere mens in mij dat het niet voor direct zal zijn. Maar ze maken toch schoon speelgoed, die mannen van Nikon…

een nieuw dingk van nikon


Dit bericht is geplaatst in zonder rubriek. Bookmark de permalink.

8 Responses to oh!

 1. J. schreef:

  That would be nice indeed.
  Zeker voor zo’n macromaker als jij.
  Dat wordt sparen :)

 2. Tokolosh schreef:

  mannen, bah, allemaal kinderen in een speelgoedwinkel ;)

 3. bart schreef:

  @J. en Tokolosh: Ik vermoed dat het ding ook wel zijn beperkingen heeft: enkel vanuit bovenaanzicht, dus zeer natuurlijke composities zitten er niet in. Misschien bruikbaar voor een vijftigtal foto’s, en daarna gaat het tegensteken vermoed ik. Schitterend om ‘documentatiefoto’s’ mee te maken, maar dat is niet echt mijn ding. Dus nee, hier ga ik niet voor sparen. Maar als jullie er ooit ene hebben, wil ik er wel eens mee komen spelen :-)

 4. Tokolosh schreef:

  ik heb er gene, maar ge moogt toch eens komen spelen

 5. nancy schreef:

  Een kinderhand is toch vlug gevuld.

 6. veerle schreef:

  Een mens moet toch van iets kunnen blijven dromen, he.

 7. Tokolosh schreef:

  kom dan maar mee spelen

 8. Ann schreef:

  dat ziet er inderdaad nogal impressionant uit. Blijven dromen he Bart ! En vooral blijven sparen…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.