Fans

fans

Dit bericht is geplaatst in just pictures. Bookmark de permalink.

4 reacties op Fans

 1. David schreef:

  Wee de televerkoper die me op dat uur durft opbellen ;-).
  Bart, daarvoor heb ik een handige tip: Zet je op de robinsonlijst, http://www.robinsonlist.be/. Voor als je geen ongevraagde reclame op uw naam meer wil ontvangen via de post of de telefoon. Te weinig mensen kennen het, maar het werkt perfect.

 2. Tokolosh schreef:

  @David: wij zijn thuis al meer dan een jaar ingeschreven op de robinsonlist en alhoewel het iets beterde is het systeem natuurlijk niet 100% waterdicht. Af en toe, en afhankelijk van tijd en inspiratie, halen we nog eens ons hartje op met het zelf uitvragen van die arme televerkoper, die tenslotte ook zit te zwoegen voor zijn zuurverdiende centen en ook met een chagrijnige baas af te rekenen heeft.

 3. bart schreef:

  @David: ik was op de hoogte van het bestaan van de robinsonlijst, maar ik lees veel te graag de folder van de Aldi.
  @Tokolosh: ze zullen blij zijn, na zo’n gesprek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.