word nóg slimmer !

Dat er veel te zien en te beleven valt in je eigen tuin, ik moet het je wellicht niet meer vertellen. Zelf val ik al meer dan vier jaar zodanig van de ene verwondering in de andere dat ik mij er op deze pagina’s  maar over blijf verbazen. Maar zie nu: het hoeft niet bij ongecoördineerd geleuter à la deze blog te blijven, er bestaan zelfs heuse cursussen over. Gestructureerd en goed uitgelegd en al! Met gelegenheid tot vragen stellen en een praktijkuitstap op de koop toe.

Als fijn onderdeeltje van mijn danig ondermaats bezoldigde dagtaak heb ik het namelijk zodanig aan boord weten te leggen (how nifty!) dat een fijn mens van Natuurpunt Educatie zomaar eventjes de cursus ‘Natuur in je tuin’ komt plegen .  Vier theorielessen en een praktijkuitstap in de Kaaihoeve in Zwalm op dinsdag 12, 19 en 26 mei en op 2 en 9 juni. Telkens van 19u tot 22u. Deelname kost 35 euro, cursustekst inbegrepen. Meer inlichtingen of inschrijven alhier. (Neen, niet via de commentaren op deze blog!).

Dan weet je binnenkort ook of je al dan niet bang moet zijn van onderstaand mormel.

Dit bericht is geplaatst in further reading. Bookmark de permalink.

4 reacties op word nóg slimmer !

 1. AnneTanne schreef:

  Zoonlief kwam hier net naast me staan, en zijn reactie op de foto was: ‘Oh da’s een mooie… van een (…)!’. (Even verzwegen, om een deel van je publiek in spanning te houden)
  Wij zijn er dus alvast niet bang van…

 2. Tokolosh schreef:

  sidder en beef, bladluizen aller landen

 3. Tokolosh schreef:

  bladluizen aller landen, sidder en beef

 4. Yolanda Elizabet schreef:

  Uh oh, alle luizen wegwezen. ;-)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.