de morgenstond

Zie nu, ik heb de verandering naar zomeruur niet eens heel erg gevonden deze morgen. Ok, misschien de eerste twee minuten na het ontwaken wel (want om zes uur opstaan blijft biologische-klok-gewijs nog wel eventjes om vijf uur opstaan). Maar het ochtendconcert van merels, koolmezen, winterkoninkjes, houtduiven, kraaien,… en het vooruitzicht van een zonnige lentedag maakt veel goed. Dat het maar rap 16 uur is.

Dit bericht is geplaatst in zonder rubriek. Bookmark de permalink.

4 Responses to de morgenstond

 1. veerle schreef:

  Waarom niet op je gemak genieten van die zonnige lentedag? Voor mij moet het nooit ‘rap’ 16.00 uur zijn.

 2. onderdeappelboom schreef:

  Gho, Veerle, zelfs met een toffe job is het, gezeten achter een bureau, ook voor mij toch verschrikkelijk reikhalzend uitkijken tot 4u hoor. In theorie is het natuurlijk leuker om in de zon op je werk te zitten dan te werken terwijl de regen op de ruiten klettert. Maar thuis zijn in de zon is toch nog véél beter. Ik tel dus ook af: nog anderhalf uur!

 3. nico schreef:

  fijne uren hebben jullie! Ik mag blij zijn als ik om 19u thuis ben… Behalve vanavond, nu zit ik al van 16u te nksen… in Helsinki. Morgenavond om 18u weer thuis. But I <3 my job!

 4. bart schreef:

  @veerle: onderdeappelboom heeft het perfect verwoord…
  @onderdeappelboom: en, nog wat kunnen doen in de tuin?
  @nico: wel om half acht beginnen … wat wil zeggen om zes uur er uit en om tien voor zeven vertrekken. Dat zijn iets minder fijne uren :-)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.