steel met uw ogen

gelderseroos

Wat hebben wij onder meer onthouden van de bijzonder boeiende tweede les natuurfotografie gisteravond? Wel, deze tip van de statiefgoeroe vind ik wel het vermelden waard:

Kijk zoveel mogelijk naar mooie beelden van anderen en probeer daarin te ontdekken waarom je ze mooi vindt. Op die manier heb je in je hoofd al een idee van hoe een mooie foto er uit ziet en hoe die opgebouwd is. Zo zal je sneller tot mooie beelden komen.’ (of zoiets in die trant).

En voila, om je al meteen geheel ten dienste te zijn een linkje naar de website van David Maitland. Want daar staan verdikke schoon dingen op (blader vooral eens doorheen de 11 ‘invertebrates’). En verder ben ik op het allereerste zicht ook wel te spreken over ‘Shoot‘, een nieuw fotografietijdschrift dat ze gewoon in Dundelleize verkopen (met dank aan Yo voor de tip).  Wie nog ander interessant kijkvoer te melden heeft mag het altijd zeggen!

Dit bericht is geplaatst in further reading met de tags . Bookmark de permalink.

4 reacties op steel met uw ogen

 1. Yolanda Elizabet schreef:

  Niet echt een goede tip want ik doe dat al jaren zo. ;-)

 2. Tokolosh schreef:

  smart ass

 3. janus schreef:

  kijktip:http://www.zacekfoto.ee/?cat=1
  daar word ik nu eens stil van zie!

 4. Daniel Minne schreef:

  Wederom mooi beeld.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.