mijn geheugen is een vergiet

geranium

Bloemekes gekocht bij Ecoflora. Het is alweer een tijd geleden. Ben dus al de naam vergeten. én ik heb niet genoteerd op mijn blogske wat ik toen allemaal gekocht heb. Ik ben een kalf in die dingen.  Maar dat mag de pret niet bederven, want ’t zijn mooie bloemetjes.

Dit bericht is geplaatst in planten met de tags . Bookmark de permalink.

5 Responses to mijn geheugen is een vergiet

 1. AnneTanne schreef:

  Nog een ooievaarsbekske? (G. pyrenaicum – bermooievaarsbek?)

 2. bart schreef:

  AnneTanne, Dag zou wel een heel goed kunnen zijn. ’t is in elk geval een Geranium, en voor de rest vertrouw ik blindelings op jouw plantenkennis :-)

 3. fotorantje schreef:

  t zijn inderdaad heel mooie bloemkes

 4. Andy schreef:

  Prachtige site ! Heb jij toevallig nog kalkoenen ronquiere en dan vooral patrijskleurige hennen zitten ? Ah ,ja en gebruik je een macrolens voor die insectenfoto’s ? Waar woon je eigenlijk (dorp of gemeente) ?
  Mvg
  Andy
  Een beginnende fan

 5. bart schreef:

  Andy,
  Welkom en bedankt :-)
  De kalkoenen zijn allemaal opgesmikkeld door onze plaatselijke vos, helaas. (zie http://eigenwijzetuin.be/2008/05/27/eigen-schuld/) Voor de macrofoto’s gebruik ik een Sigma 180mm, al dan niet in combinatie met een 2x Sigma teleconvertor en/of een set Soligor tussenringen (zie http://eigenwijzetuin.be/2007/08/13/close-up/) en wat je laatste vraag betreft: ik woon in het paradijselijke Woubrechtegem (zie http://eigenwijzetuin.be/2008/05/07/woubrechtegem/.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.