summertime

Zomerluwte op eigenwijzetuin.be, het wordt zo stilaan een jaarlijks terugkerend fenomeen. Af en toe een fotootje posten lukt nog. Maar veel tekst erbij produceren zit er precies minder in. Niet dat er niet genoeg zou zijn om over te palaveren, verre van, maar het blijft voorlopig bij kladversies (die ooit nog afgewerkt uw richting uit komen). Want het is veel te goed weer momenteel om lang achter de computer te zitten, en als het regent is er binnenshuis voldoende puin te ruimen (al eens gezien wat drie kinderen op een paar uur tijd kunnen aanrichten?) om mij van de PC weg te houden.

gehakkelde aurelia in de eigenwijze tuin

Maar de zomer inspireert ook een paar mensen tot (her)nieuw(d)e blogavonturen: Andy van de Pontstraat heeft zich voorwaar op de bijen gesmeten. Ikzelf en ongetwijfeld nog wat volk kijken al uit naar de avonturen aldaar. En in het exotische Belsele is boer Thomas van start gegaan met een wildetuinblog. Dus alle leeshongerigen daarheen!

Dit bericht is geplaatst in further reading met de tags . Bookmark de permalink.

4 reacties op summertime

 1. onderdeappelboom schreef:

  Zomerluwte, dat is nu eens een echt mooi woord. Maar geen excuus om niet meer te bloggen hoor! :-)

 2. fotorantje schreef:

  :-D jij stuurt ons door naar de concurrentie

 3. bart schreef:

  @onderdeappelboom: ik zal af en toe een foto posten :-p
  @fotorantje: collega-ecologische-tuinders zou ik nu toch geen concurrenten noemen, eigenlijk.

 4. Thea schreef:

  Pracht van een foto !!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.