le nouveau zadenlijst est arrivé

zadenlijst veltwhiiii! Een uurtje geleden (onze post arriveert nogal laat) viel, samen met het nieuw nummer van Seizoenen, de nieuwe zadenlijst van VELT in de brievenbus. En (oh!) met een zeer schone foto op de cover. Velt heeft daar doorgaans veel aandacht voor, voor mooie foto’s in hun publicaties, en ik kan dat geweldig appreciëren.  Al eens vlug doorbladerd die zadenlijst natuurlijk, zo onder het boterjammen eten door, en al een paar leuke dingen gezien. Maar het grondige snuisteren zal moeten wachten tot één dezer avonden want naar goede gewoonte zit mijn ouderschapsverlofdag (onthouden voor scrabble!) weer proppesvol. Et en avant!


ps: wie geen lid is van VELT (foei!) maar wel geïnteresseerd is in de zadenlijst kan deze downloaden op de Velt-website.

Dit bericht is geplaatst in further reading, moestuin met de tags , , . Bookmark de permalink.

3 reacties op le nouveau zadenlijst est arrivé

  1. Yo schreef:

    hier komt de post vroeg maar ik heb braaf gewacht tot de middagpauze en alvast de zwammen aangekruist

  2. onderdeappelboom schreef:

    Een echte groenteboer geworden ondertussen! Veel plezier met het uitkiezen!

  3. buikberg schreef:

    Ha, hier ook gearriveerd. Jammer genoeg hebben we nog veel over van vorig jaar door een ware stilstand in de moestuin sinds juli of zo… Er zal dus niet veel gekozen en besteld kunnen worden. Maar ga mij er binnen een paar weken toch eens op werpen, tussen de luiers en de melk door ;-). @Yo: we hebben die zwammen (shi-takes denk ik) ook al eens geprobeerd maar veel hebben die toch niet gedaan, misschien was de locatie niet ideaal of zo want het waren echt wel kraakverse beukenstammetjes (de stammetjes liggen nog steeds in het zuidervogelbosje in de moestuin, misschien moeten we nog eens gaan kijken).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.