link van de maand

Veel meer dan wurtel’n en kneut’n over het weer valt er – op tuinvlak – niet te doen momenteel. Vandaar dat ik er mij op gemakzuchtige wijze van af maak met een fijne link. Voor de rest heb ik vanzelfsprekend níets dan goede voornemens voor 2010, geen gemakzucht aldaar! Om in de stemming te blijven is het een linkje naar het hoge noorden: naar Peter Cairns van Northshots. En als u mij nu zou willen verexcuseren, ik ga mij nog wat bij mijn houtstoof installeren in gezelschap van 1cm Talisker, onderwijl naar de schone prentjes van Northshots kijkend op mijne portaabel.

kuifmees - copyright northshots copyright Northshots

Dit bericht is geplaatst in just pictures met de tags . Bookmark de permalink.

5 Responses to link van de maand

 1. Mexican Blackbirds schreef:

  Ha! Niet alleen den trappist is een raakvlak, maar ook de single malt whiskey! Je brengt me daar begot op een idee… Als ik een van m’n favorieten mag aanraden: Oban 14 yrs!

 2. Loko Tosh schreef:

  Macallan, Laphroaig, etc etc, het is daar zoals met het bier hier, alleen geheelonthouders en zeurpieten of -mieten geraken niet aan hun trekken.

 3. ysabje schreef:

  wat een schoon volgeltje op uw blog… gij moet ne schonen hof hebben, denk ik…

 4. bart schreef:

  @Mexican Blackbirds: eerlijk gezegd is Oban mijn ding niet. één van de weinige whiskeys die ik niet echt kan smaken. Gelukkig is er voor de rest nog véél keuze ;-)
  @Loko Tosh: indeed.
  @Ysabje: ik heb naar mijn smaak ‘ne schonen hof’, maar 90% van de vlamingen zal het maar een slordige wildernis vinden (niet dat ik mij daar iets van aan trek overigens). Het vogeltje (een kuifmees) is trouwens niet door mijzelf gefotografeerd, maar door meneer Northshots. Kuifmezen heb ik hier nog niet gezien, en vogels fotograferen is ook mijn sterkste kant niet.

 5. Sam schreef:

  Hey Bart,

  Zeer mooie website heeft die man inderdaad. Is trouwens een van de bezielers van de Wild Wonders of Europe!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.