Moestuin kalender

Met een moestuin beginnen: een opsomming van wat en hoe je het allemaal moet doen is één ding, een beetje een overzichtelijk -euhm- overzicht van wanneer dat nu ook allemaal weeral moet gebeuren kan ook bijzonder handig blijken. Bij deze: in een google-kalenderke gegoten, dat je (als je google agenda gebruikt) gewoon bij je bestaande agenda’s kan integreren. Je vindt de kalender ook gewoon terug bij de beknopte handleiding tot de Eigenwijze Moestuin natuurlijk.
Één en ander wordt aangevuld naarmate het seizoen vordert, en wordt de komende jaren automatisch herhaald. Het enige waar je dan zelf nog aan moet denken is aan koolgewassen, want ik blief dat niet dus dat staat er niet tussen :-) . Jaatjaat, ik ben goed bezig ;-)

[gcal src=”http://www.google.com/calendar/embed?title=eigenwijzetuin.be%20%7C%20moestuinkalender&height=600&wkst=2&bgcolor=%23cccccc&src=bart.vancoppenolle%40rlva.be&color=%238D6F47&ctz=Europe%2FBrussels” width=”600″ height=”600″]

Dit bericht is geplaatst in moestuin met de tags , . Bookmark de permalink.

13 Responses to Moestuin kalender

 1. Lotte schreef:

  Goed bezig inderdaad! Ik kom zeker terug volgend jaar dan gaan we pas onze moestuin beginnen. Deze kalender in combinatie met de Velt-kalender want die zag er ook veel belovend uit, en tegen dan hoop ik dat de “Grow for it” zijne maankalender ook klaar heeft :)

 2. bart schreef:

  Lotte, moedig hem nog een beetje aan ja! ;-)
  De VELT kalender is inderdaad ook zeer handig, maar voor mij persoonlijk iets te uitgebreid, en het nadeel is dat je er aan moet denken om hem te bekijken. Google agenda gebruik ik als standaard agenda thuis en op het werk, dus zie ik ook automatisch wanneer de tijd nadert om in actie te schieten.

 3. onderdeappelboom schreef:

  Wow, impressionant. Alleen, als je het me niet kwalijk neemt: ik ga dat niet gebruiken, want ik word tureluurs van zoveel planning. Die van jou is gelukkig al wat minder concreet dan die van Velt, maar toch. Gewoon een vaag beeld van wat in maart en wat in april in de grond moet, meer moet dat niet zijn voor mij :-)

 4. bart schreef:

  Mijn probleem is dat dat ‘vaag idee’ meestal 14 dagen te laat komt, in de trant van ‘euhm, moestek eigenlek niet al veertien dagen geleden…. ‘. :-)

 5. the666bbq schreef:

  alle bovenstaande kalenders te complex ? gade gelle nog verschieten ;-)

  Velt is wel redelijk ‘uitgeschreven’ ja, en barts’ misschien ewa specifiek – mijn probleem met zowat elke kalender/planning : meestal komen ze toch nie uit ;-)
  een beetje flou kan gene kwaad – dus ik loop een stukje mee met appelboom…

  trouwens, als bart geen pompoenen en kolen blieft, wat blieft er dan nog in de potager ?? ;-)

 6. bart schreef:

  Pardon, ik heb dus wél butternuts op schema staan hé dit jaar!

 7. onderdeappelboom schreef:

  Wat is er eigenlijk mis met kolen Bart? Echt geen enkele? Zelfs niet als ze opgesmukt worden met veel te veel kruiden, of kaassausjes, of spekjes, of uien of of of of?
  Butternuts, da’s echt een pompoen die als een taartje klinkt :-)

 8. bart schreef:

  Kolen schtinken! Al moet ik toegeven dat ik broccoli wel lekker vind, en al eens een bloemkoolke in de dipsaus durf verdrinken als er écht geen andere chips te krijgen zijn. Maar al de rest is kaka! :-)
  Vorig jaar heb ik nog een poging gedaan om bloemkool en broccoli te kweken, maar dat is op een flutse uitgedraaid, dus dit jaar besteed ik mijn vierkante meters beter! ha!

 9. Yo schreef:

  ha, nu al verslaafd, ik wist het he…

 10. the666bbq schreef:

  pak de boerekolen, it’s a no brainer, en is nog ne leuke om naar te kijken ook…

 11. bart schreef:

  @Yo: met mijn ogen open in de val getrapt …
  @the666bbq: boerekolen zijn broccoli noch bloemkool. boerekolen schtinken :-)

 12. colin schreef:

  Hoe voeg ik de agenda toe? Ik krijg de melding : Afspraken van een of meer agenda’s kunnen niet worden weergegeven, omdat je daarvoor geen toestemming hebt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.