oh darkness

Problematisch, zo valt de toestand nog best te omschrijven. Tegen dat de avondroutine bij thuiskomst zo’n beetje doorworsteld raakt, is de zon al uitgebreid achter het sparrenbos weggezakt. ’s Avonds fotograferen op weekdagen, het zit er de komende maanden niet meer in met andere woorden. Fotografeer dan in’t weekend hoor ik u zeggen. Zeker dadde, ware het niet dat oktober een pokkedrukke maand is op het werk met cursussen, vergaderingen en andere activiteiten, ja, ook in het weekend. En als ik dan overdag wél thuis ben dient er allerlei achterstand ingelopen te worden, dus weeral geen tijd voor de edele fotografie.  ’t Is dus niet dat ik geen vertelselkens meer weet, wel integendeel. Maar geen klank zonder beeld, zo zijn we nu eenmaal. Laat dit bericht de uitzondering zijn die de regel bevestigd!

Dit bericht is geplaatst in zonder rubriek. Bookmark de permalink.

9 reacties op oh darkness

 1. onderdeappelboom schreef:

  Fiat lux: binnenkort is het winteruur en dan is het ’s morgens plots weer een beetje klaarder en kan je lekker vroeg opstaan om foto’s te nemen!!!
  Maar ik begrijp het helemaal, de drukte. We proberen trouwens naar de fruithappening te komen, maar ’t wordt zoeken naar een gaatje, want een groot deel van de zaterdag moet ik ook werken…

 2. tijdtussendoor schreef:

  Arme jij… maar hier van hetzelfde laken een broek ;)

 3. boerenerf schreef:

  Denk dat de drukte overal een beetje toeslaat. Maar moesten wij ons door mottige foto’s laten tegenhouden om iets te posten … Akkoord, bij u is er een beetje eergevoel bij gemoeid, maar als de foto wat minder is zegt dan dat hij door 1 van de kinders genomen is hé. Of eigenlijk, nog beter, duw uw kinderen een simpel cameraatje in hun pollen EN laat ze inderdaad wat foto’s nemen! Iedereen content.

 4. onderdeappelboom schreef:

  Goed idee van boerenerf!

  En boehoehoe: ik ben blijkbaar al te laat om te reserveren voor de fruitpers zondag… :-(

 5. bart schreef:

  @onderdeappelboom: ondanks het winteruur vertrek ik heden ten dage in het donker naar het werk. En binnenkort kom ik ook in het donker thuis. :(
  De fruitpers voor het hele weekend is inderdaad al een poosje volgeboekt. Maar als je op de website http://www.houtlandsetuinsappen.be kijkt zie je waar hij de komende weken nog allemaal gaat persen, misschien is er nog eentje in de buurt waar nog plaats vrij is. Maar laat dat geen beletsel zijn om zondag langs te komen :-)
  @tijdtussendoor: gedeelde smart is halve smart :-)
  @boerenerf: een digitaal compactje is hier het vast lentefeest-geschenk! Tonnen foto’s van de konijntjes, de lammetjes, de poezen,… zijn het gevolg :-)

 6. boerenerf schreef:

  @bart
  awel, hoog tijd om d’er paar op het world wide web te smijten. Kinders content, uw reputatie beschermd dus gij ook content en wij nieuwe posts, dus wij ook content. Iedereen dus content. Dat kerstmis vroeg is, dit jaar.

 7. bart schreef:

  @boerenerf: dazze ‘keer zelf nen blog beginnen! Wa’s da nu!? :-)

 8. boerenerf schreef:

  Hmm, geen slecht idee. ‘De kinderen van de eigenwijze tuin’. ik moet zeggen: klinkt niet slecht.
  Maar laten we er in deze moderne tijden anders meteen een crossmediaal-project van maken: tv-serie, blog, eigen tijdschrift, het onvermijdelijke Facebook en Twitter-gedoe en tonnen merchandising. Ik zal efkes studio 100 bellen, dat we een opvolger hebben voor dat Mega Mindy gedoe ;-)

 9. Loko Tosh schreef:

  oh darkness

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.