korte mededelingen

’t was eind augustus, toen bovenstaande parelstuifzwammetjes in de tuin opdoken. Gefotografeerd, maar nooit op den blog geraakt, wegens eigenlijk geen goede foto. En vorige week nog, toen ik in de tuin aan het froetelen was: geregeld grote troepen kramsvogels die over kwamen gevlogen (en vinkjes, en kneutjes en meer van dat klein grut). Een piekdag voor de najaarstrek, zo leek het wel. Maar ook hier: op zich niet de moeite om daar een blogpostje aan te wijden. En zo zijn er veel kleine dingen (nog eens een steenuiltje gehoord, een egeltje gezien, de eerste pastinaak geconsumeerd, …) die nooit tot op deze blog geraken.

Maar ziet, facebook to the rescue! Vanaf nu kan ik dat allemaal kwijt op de eigenwijzetuin-pagina op facebook. En als je zelf een facebook-account hebt dan kan je je daar op abonneren zodat al die korte mededelingen netjes tussen al je andere onzin berichten terecht komen. Simple comme bonjour.

Dit bericht is geplaatst in further reading met de tags . Bookmark de permalink.

7 reacties op korte mededelingen

 1. Lotte schreef:

  Allez Bart moeten we nu echt zeggen dat het wel ne goeie foto is? T is ne goeie foto Bart :)

 2. bart schreef:

  ewel Lotte, zelf vind ik het echt waar geen goeie foto, wegens te stereotiep maar bovenal enorm SAAI. Mijn ogen vallen bijna toe als ik er nog maar naar kijk.

 3. Lotte schreef:

  Eerlijk … ik had hem liever zien stuiven :-)

 4. AnneTanne schreef:

  In elk geval moogde al content zijn dat er parelstuifzwammen in uwen hof staan.
  Verder dan aardappelboleten als ronde gevallen kom ik hier niet, en die zijn nog minder fotogeniek.

 5. AnneTanne schreef:

  Enne… verdorie… Ik hou tegenwoordig de blogs al niet meer behoorlijk bij… Moet ik nu ook facebook nog eens vaker gaan bekijken… Blijft er voor bloggen helemaal geen tijd meer over ;-)

 6. Pingback: AnneTanne twittert Facebook | AnneTannes Kruidenklets

 7. Pingback: Stuifzwammen | AnneTannes Tuin

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.