plannen deel II

Daar waar onze grote roergangers nu pas, nog ietwat schrikachtig, durven te gewagen van een ‘plan b’,  draaien wij er hier bij de Eigenwijze Tuin onze hand niet voor om, om het kweetniehoeveeltigste plan op u los te laten. Wij zijn immers geen watjes hier, en we houden al evenmin van oeverloos palaveren. Vooruit met de geit!


Derhalve, als het even mee zit, ziet de tuin er in de lente volgend jaar ongeveer uit zoals hier boven. (Ge kunt er op klikkeren om het wat groter te krijgen, voor het geval het uw interesse kan wegdragen.) Toch al een behoorlijk verschil met de uitgangssituatie van dertien jaar gelden, waarvan ik begot zelfs nog een schetsje terug gevonden heb.

Dit bericht is geplaatst in in eigen tuin met de tags . Bookmark de permalink.

9 Responses to plannen deel II

 1. natuurlijk-rijk schreef:

  ‘T zal aan mij liggen maar het lijkt hier op het spelletje zoek de verschillen. Ik moest echt zoeken maar ik zie wel 2 nieuwe waterplekken!!! De kids kunnen ondertussen allemaal zwemmen vermoed ik zo? Het plannetje ziet er in ieder geval heel wat professioneler uit en gevulder dan dat van 13 jaar geleden. Super!!!

 2. Loko Tosh schreef:

  @Bart: ge zij ne krak

 3. madam boerenerf schreef:

  Dacht net hetzelfde: zoek de verschillen! Dat heeft even geduurd zo op een zondagochtend nog half slaperig. Mooi plan.

 4. the666bbq schreef:

  het is in elk geval tekentechnisch een (r)evolutie ;-)

 5. bart schreef:

  jaja, ’t zijn subtiele wijzigingen, een breder grasstrookje hier, een extra waterplasje daar, een konijnenren ginder. Maar 13 jaar geleden was het inderdaad niets meer dan een weiland met wat bomen op. Dus toch enige positieve evolutie. Wat moet dat niet worden binnen nog eens 13 jaar?!?

 6. janus schreef:

  binnen 13 jaar? met tarmacbaantjes om desnoods rolstoelsgewijs uw eerder verwezenlijkingen toch nog van dichtbij te gaan aanschouwen?

 7. Buikberg schreef:

  Als wij over 13 jaar even ver staan ga ik héél content zijn :-). Mooi mooi!

 8. Janine schreef:

  13 jaar… :) Ik ben benieuwd hoe mijn tuin over 13 jaar zal zijn.
  Deze plannen zien er in elk geval erg goed uit! Geen definitief plan he ;-)

 9. Pingback: Een nieuw project! « Boer Thomas

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.