moestuinplan 2011

Louter ter ondersteuning mijner bijwijlen gebrekkig presterend geheugen in het kader der vooruitziendheid aangaande plantseizoen 2012, u gelieve ter linkerzijde de voorgenomen opstelling der teeltgewassen aan te treffen aangaande het groentenseizoen 2011. Onderhavig teneinde op ondubbelzinnige en door generlei twijfel aangetaste wijze ook in de toekomst de weledele kunst van de gewasrotatie te kunnen ten berde brengen.  Dank voor uw aandacht en begrip.

Dit bericht is geplaatst in moestuin met de tags , . Bookmark de permalink.

8 reacties op moestuinplan 2011

 1. Fré schreef:

  Amaai, strak plan !
  Ik ga alles dooreen klutsen. Dan ben ik er zeker van dat er alk jaar wat anders staat. :)
  hoop dat het geen katastrofes geeft. Eigenlijk zit er wel ‘enige’ structuur in mijn teeltplan: ik zaai wanneer het mag én op de rijtjes die dan vrij zijn.

 2. Tineke schreef:

  Wel even aandacht nodig om deze bloemrijke zinnen te lezen. Dan volgt (gelukkig) begrip. Goede oogsten toegewenst.

 3. bart schreef:

  @Fré, dat zal de eerste jaren weinig of geen problemen opleveren, maar op langere termijn denk ik toch dat rotatieteelt een hoop voordelen biedt.
  @Tineke: Oprechte verheugnis ontspruit bij het vernemen uwer goedkeuring en goede wenschen!

 4. chelone schreef:

  De door u voor ons ten berde gebrachte voorkeursbeschouwingen, zullen in een ernstige betrachting op doorslagpapier worden overgenomen. Net zoals het de door u geprefereerde en aangeprezen aardappelknollen vergaan zijn en dit toekomstige jaar op een meer vruchtbaar wijze zullen verhopen.

 5. Loko Tosh schreef:

  @Tineke: wijs hé, heel wijs, eigenwijs want zolang ne mens bezig blijft, doet hij/zij geen kwaad. tis brave, tis bezig zei mi moedere: ledigheid is des duivels

 6. Nico schreef:

  Bart, had jij ook nergens zo’n handig moestuin kalendertje op uwen blog staan? Ik vind dat niet meteen terug…

 7. bart schreef:

  Nico: zie onder ‘doe het zelf’ bij het menu bovenaan de pagina en gij zult vinden. Ik moet ‘m wel nog wat vervolledigen meen ik mij te herinneren :-)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.