kapot

Dienstmededeling: het facebook-dingk hier rechts blijkt kapot te zijn (bij mij toch). Nieuwe berichten verschijnen niet in de newsfeed (het laatste wat ik zie is van 29 maart), en ook de reacties daar op krijg ik niet te zien. Ik kan vermoeden dat dat ook zo is bij minstens een deel van wie er op geabonneerd is.
Azo gaan we hier geen revolutie winnen hé gasten. Moestet in Tunesië ook van dat geweest zijn, Zine El Abidine Ben Ali zat nog altijd lang en breed in zijn peluchen zetel.
Soit, ik heb ondertussen Zuckerberg een rechtstreekse mail gestuurd met het dringend verzoek dat hier eens op te lossen. In afwachting keldert het aandeel van facebook op alle financiële markten.

En omdat we hier geen fan zijn van tekst zonder beeld: een portretje van de dotters, heden ten dage in bloei in de vijver.

Dit bericht is geplaatst in vijver met de tags . Bookmark de permalink.

7 Responses to kapot

 1. J. schreef:

  Aha… ik vroeg mij al af waar mijn comment op de verspeende tomaatjes was gebleven.
  Gelukkig zal een mail van DET bij die Zuckerberg wel prio 1 krijgen :).

 2. Janine schreef:

  Wat ontzettend vroeg staat het bij jou in bloei! Hier nog niet eens een knop helaas. Dotters vind ik 1 van de mooiste vijverplanten.

 3. AnneTanne schreef:

  Mijn facebookdingeske doet het nog wel, en ik krijg dat van jou hier ook te zien…
  Maar toen een paar weken geleden mijn facebook-enzovoortske zich niet liet zien, bleek dat van jou zich ook te verstoppen…
  Het leek dus een lokaal-veralgemeend probleem te zijn, en ik heb efkes afgewacht, en binnen een paar dagen zag ik weer alles (nu ja) wat ik wilde zien…

  Euh… ik dacht dat jij beweerde dat jij geen dotters kon fotograferen?

 4. boerenerf schreef:

  ‘In afwachting keldert het aandeel van facebook op alle financiële markten.’
  Alléjong Bart, en die sloren in de financiële wereld hebben de laatste jaren al zo afgezien! Sommige hebben een huis af te betalen zulle maat!!

 5. Angelika schreef:

  Beautiful die dotters!!

 6. bart schreef:

  @ J. : hij zou nu toch stilaan uit zijn pijp mogen komen… :-)
  @ Janine: inderdaad, heel mooi. Alleen jammer dat ze zo snel uitgebloeid zijn, maar dat ze zo vroeg bloeien maakt veel goed.
  @Annetanne: hij verschijnt wel, maar blijft precies hangen op een dikke week geleden. Zal wel vanzelf opgelost geraken vermoed ik (bugske of zo). Deze dotterfoto valt wel mee, al vind ik de kleuren een beetje raar (ligt aan het avondlicht, ik heb niet gefoefeld)
  @Boerenerf: dat ze nen echten stiel leren gedimme!
  @Angelika: bedankt :-)

 7. AnneTanne schreef:

  Die kleur… Ik dacht dat het aan mijn scherm lag…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.