dwergkonijn met krieken

‘Konijn met krieken’, zo was de suggestie van L1 bij mijn vraag naar inspiratie voor het wegwerken van de grote kriekenoogst dit jaar. En dat leek mij geeneens een slecht idee, ik neem mijn lezers nu eenmaal erg au sérieux. Dus aan de slag! Nu zijn de enige instant beschikbare konijnen hier op het Eigenwijze erf de dwergkonijntjes van de kroost, dus moest daar maar even snel een Chinese vrijwilliger gekozen worden. En het moet gezegd, de combinatie konijn-kriek was een klein succes.

Maar om nu te zeggen dat dit dé oplossing is om van het teveel aan krieken af te raken is ook wel de waarheid geweld aan doen: één steeltje werd geconsumeerd, daarna ging alle aandacht weer naar het gras.

Dit bericht is geplaatst in dieren met de tags . Bookmark de permalink.

13 reacties op dwergkonijn met krieken

 1. Godelieve schreef:

  Ik schrok effe van je titel :)
  Mooie foto’s, zoals gewoonlijk.

 2. Loko Tosh schreef:

  ik blijf wel op mijn honger hoor :-)

 3. L1 schreef:

  Hilllllllllllllarisch hobbyboerken! :)))))
  Mag ik de foto digitaal ontvangen? ik vind hem geweldig! :) of moet ik mij hier eerst ergens inskrijven? ;)

 4. An en Toon schreef:

  Ik durfde eerst niet verder te lezen. Gaia, ge moet dat verstaan hé: ik hou héél veel van levende dieren. Gelukkig heb ik toch verdergelezen en uiteindelijk nog beestig moeten lachen ook! ;-)

 5. hoow schreef:

  zou dat eigenlijk wel lekker zijn, dwergkonijn?

 6. Loko Tosh schreef:

  als je niet teveel honger hebt, zeker en vast!

 7. bart schreef:

  @L1: zie mailbox!
  @hoow: ongetwijfeld is dat héél mals :-)

 8. Mme Zsazsa schreef:

  Moh!
  Ik wou ook niet verder klikken.

  Geweldig! :)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.