I’m pooped

Ik ging iets onnoemlijks interessant schrijven, met schoon foto’s en al. Maar ik ben te moe. Te veel met cement, zand en karellekes gesleept, ge kent dat. Volgende keer beter. Ondertussen moet ge’t doen met een foto van een pyamazweefvlieg op een blom. Mieux que rien moet ge maar peizen. En als ge mij nu wilt verexcuseren, mijnen Duvel wacht.

Dit bericht is geplaatst in dieren, just pictures met de tags . Bookmark de permalink.

8 reacties op I’m pooped

 1. Angelika schreef:

  Proost, geniet er van!

 2. Inderdaad, soms is de zin ver zoek, het beste is dan uitstellen ;)

 3. moustache schreef:

  Ik was eerder deze week op zoek naar de naam van het beestje maar het lijkt erop dat ik op dezelfde soort op jacht was eerder deze week (met mijn macrolens that is) http://www.moustachetransparante.com/2011/06/pyamavlieg.html

 4. Loko Tosh schreef:

  wel wel, van pooped kende ik alleen de definitie zoals in driemaal w punt whopooped punt org. Ik ben blij met de uitbreiding van mijn kennis, maar toch zal ik nooit zeggen “i’m pooped” :-)

 5. bart schreef:

  @Angelika: bedankt, hij heeft gesmaakt.
  @Sara: voila, gij verstaat mij :-)
  @moustache: ik weet eigenlijk niet of dat wel een officiële naam is, ik noem die beesten al decenia lang zo, nog van in mijn tijd bij de JNM. Als ik het me goed herinner zijn er zelfs een paar heel sterk gelijkende soorten bij die ‘pyamazweefvliegen’…
  @Loko Tosh: ha, wat een fijne link. Ik was eigenlijk een beetje terughoudend om hem aan te klikken, ’t klonk zo onheilspellend… :-)

 6. Loko Tosh schreef:

  @Bart: fear not ye sinner

 7. Janine schreef:

  Er zijn er veel, dit jaar, van die pyamazweefvliegen!

 8. Loko Tosh schreef:

  zelfs in bed kom ik er tegen :-)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.