eten

Zo’n beetje een van mijn favorieten: gevulde courgette (met paprika, gehakt, uien, emmental, feta, tomaat, spaanse peper en nog wat ingrediënten waar alleen de eigenwijze madam een beetje kijk op heeft). Combineer dat met een wat tomaatjes (cherry belle en tomate des andes hier onder), en ik ben voor altijd uw beste vriend.

Dit bericht is geplaatst in recept, zonder rubriek met de tags . Bookmark de permalink.

6 reacties op eten

 1. zapnimf schreef:

  Dus als ik dat doe, ben jij mijn beste vriend? Wauw!

 2. bart schreef:

  Voor altijd zelfs, zapnimf!

 3. Eef schreef:

  Als je mij dat zou voorschotelen zou ik ook uw beste vriend zijn! Ik krijg er op slag honger van en zin in, mmmm …

 4. madame boerenerf schreef:

  Ziet er heerlijk uit!

 5. hildeken schreef:

  maag – liefde – man …

 6. bart schreef:

  @hildeken: niks mis mee toch? :-)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.