ook spésjaal!

Niet alleen de bloemetjes van het Juffertje in’t groen zijn uitzonderlijk Kulderzipken-compatibel, ook de zaaddoosjes lijken wel rechtstreeks uit de Efteling geïmporteerd. Fotootje van kunnen maken, maar djutoch, zo winderig de laatste dagen! Tout bouge autour de moi! En dat is miserie in macrofoto-land. Maar niet getreurd, dan maar de links (rechts!) wat opgekuist. Behoorlijk wat stilgevallen blogs er uit gechareld, ge moet mij verexcuseren (’t is een beetje gelijk defrienden in facebook). Edoch niet getreurd, dat schept weer plaats voor nieuw leesvoer. Zoals de fotoblog van Ilse bijvoorbeeld. Maar ongetwijfeld zit er nog van alle moois verstopt op het interwebs, dus mocht je in de overtuiging zijn dat ook jouw blog daar in dat rijtje rechts thuis hoort, laat het weten.

Dit bericht is geplaatst in planten. Bookmark de permalink.

6 reacties op ook spésjaal!

 1. zapnimf schreef:

  Zoudt ge niet eens een paar leuke lijnen bedenken bij die foto’s en er postkaarten van maken? Ze ogen alleszins knap genoeg.

 2. Angelika schreef:

  Ik zou wel in dat rijtje thuis willen horen, maar ik weet niet of mijn gefröbel op mijn dakterras qua tuinieren interessant genoeg is. Het haalt het niet bij een echte eigenwijze tuin, maar die droom zal ooit vervuld worden. En verder ies er natuurlijk allerlei prietpraat op andere gebied.

 3. Marian schreef:

  Wow! Prachtfoto! Maar hier zijn de jufferkes al lang helemaal opgedroogd en hebben ze hun zaadjes alweer uitgestrooid voor volgend jaar. Vandaag zag ik in één zo’n ‘dozeke’ een piepauwke schuilen en da vind ik dan weer schoon sè dus euh die verdroogde stoppels blijven staan en ik hoop dat er deze winter sneeuw valt (met mate)… Zou dat geen schoon fotooke opleveren? Die piepauw in de doos staat niet op foto; gewoon gene tijd voor.
  Ik ben blij dat ik onlangs deze ‘eigenwijze tuin’ in blogland ontdekte!

 4. Fotografie Ilse schreef:

  Alweer een hele mooie foto! En inderdaad dat komt net uit een sprookskesbos…die insekten-en plantenwereld boeit mij ook wel met zijn mooie kleuren en organische vormen en lijntjes, een wonderlijke wereld! Bedankt nog voor je link!

 5. Loko Tosh schreef:

  anders ni slecht die “tout bouge autour de moi”, nooit eerder van gehoord, merci

 6. Silvia schreef:

  Je blog ontdekt via muggenbeet ;-) En waarschijnlijk zal ik wel eens vaker een kijkje komen nemen …

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.