Evil viooltjen is coming to get you!

Veel jaren geleden las ik ‘The Day of the Triffids‘ van John Wyndham. Ik kende het boek niet, en ging vooral op de ‘Triffids’ uit de titel af. Want ‘The Triffids’, dat is ook een orkestje waarvan ik de meziks wel smaken kan, vandaar. De Triffids uit de titel van het boek -een dikke meevaller dat boek, ga het vooral lezen als je het nog niet kent- zijn gemuteerde planten die het op argeloze mensen gemunt hebben. En zie, vandaag heb ik er ene ontdekt in mijn tuin peins ik. Vermomd als een onschuldig Maarts Viooltje. Maar zijn boosaardige grijns en gemeen priemoogje verraden hem! Ik ben er een beetje bang van!

Dit bericht is geplaatst in planten met de tags . Bookmark de permalink.

6 reacties op Evil viooltjen is coming to get you!

  1. natuurlijk-rijk schreef:

    Hopelijk deze nacht geen nachtmerrie. ‘T ziet er idd geen lieverdje uit.

  2. Zem schreef:

    Oei! Eng….

  3. boerenerf schreef:

    Maar doe dat dan toch kapot gedomme!! Soit, we weten dan tenminste wiens fout het is, die ondergang van onze wereld. Ge zijt bedankt zulle Bart!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.