in memoriam

Na een tweetal jaar op het eigenwijze erf is Shiva vertrokken naar de eeuwige scharrelvelden. Ze was al een kleine week een beetsje zieksjes; niet veel eten en binnen in haar kot blijven zitten, hoe is  ne mens een kieken als hij/zij zich niet goed voelt, newaar. Maar een uurtje geleden lag ze morsdood in het hok, ochere. Spijtig want het was een braveke, al had ze bijwijlen last met haar coiffure, zoals hieronder. En ook spijtig dat er straks, bij thuiskomst van school, weer een paar kinderharten een deukje zullen krijgen. Djutoch.

Dit bericht is geplaatst in dieren met de tags . Bookmark de permalink.

6 Responses to in memoriam

 1. supermasj schreef:

  Op de onderste foto ziet ze er nog kerngezond uit (rode kame). Dat kapsel is volgens mij een “zuigplek” : hanen hebben nogal de gewoonte zich vast te pikken in het kapsel van de hen als ze de hen betreden

 2. Mieke schreef:

  Goh! Ocharme!
  Bij onze kippen doet zich dan steeds ’n vreemd fenomeen voor: voor hun ‘laatste uren’ kiezen ze ALTIJD voor de achterkant – buiten- van hun kippenhok met zicht op de ondergaande zon in het westen! Elders nog kippen met een spirituele inborst?:)))

 3. the666bbq schreef:

  oesje, deelneming, twee jaar is niet zo heel oud voor een raskip. Maar d’onzen-nieuwe doen as-we-speak nog veel “beter”, kraagje slaagde erin binnen de 5 dagen ondersteboven pieren te zoeken en haar zus pinguin doet ongeveer hetzelfdeachterna, moet mijn garantie nog eens nakijken (2 binnen een week na aankoop dat moet lukken)
  ’t wordt gezellig druk daar in de kippenhemel ;-)

 4. Zem schreef:

  Het was een mooie, trotse kip met een mooi verenkleed en prachtige sokjes!

 5. zapnimf schreef:

  De kapper heeft het gedaan!

  Miss Marple

 6. bart schreef:

  De eigenwijze madam is hier de lokale kapper ten huize van! Ik zal haar vanavond interpelleren!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.