achter de schermen

In afwachting van beter weer en de daarbij horende blogberichten: enige herstructurering achter de schermen. Spoedt u daarvoor naar De Tuin, alwaar doorklikkendgewijs een en ander uit de doeken gedaan wordt omtrent de voorgeschiedenis van het Eigenwijze Erf (een opfrissing van een oude blogpost met wat meer foto’s uit de oude doos en al).

Dit bericht is geplaatst in zonder rubriek. Bookmark de permalink.

7 reacties op achter de schermen

 1. AnneTanne schreef:

  Kwestie van ons allemaal een beetje nieuwsgierig te maken?

 2. onderdeappelboom schreef:

  Exactly my plan, my dear. Maar dat van u zal er ongetwijfeld beter uitzien, alleen al dat beginaquarelleke….

 3. Ik vind het prettig te zien dat er hier ook al in de ouwe (foto)doos gegrepen wordt, om één en ander van de tuingeschiedenis uit de doeken te doen.

 4. zapnimf schreef:

  Ik verwed mijn houtstoof erop dat er geen mooiere tuin (in mijn ogen dan) in blogland te vinden is dan die van jullie.

  Goed en dan nu ook nog een apart luikje : de verbouwing stap voor stap? Want dat vond ik ook interessant.

  Daarna toch maar de open tuindag.

 5. Fruitberg schreef:

  We blijven dit volgen.

 6. bart schreef:

  @Annetanne: geduld is een schone deugd :-)
  @Onderdeappelboom: met mijn fijnste penseeltjes gemaakt!
  @de biodiverse tuinier: de grootste hoop van mijn oude foto’s zijn jammer genoeg dia’s, en die kan ik voorlopig niet zelf digitaliseren. Ik zou eens ergens zo’n diascannerdingk moeten kunnen lenen om er wat in te scannen, want er zitten wel grappige dingen bij.
  @zapnimf: en toch, en toch, ik vermoed dat er nog véél en véél mooiere tuinen beblogd worden. En aan die verbouwing wordt ik liever niet te veel herinnerd, laat staan dat ik ze wil herbeleven…
  @Fruitberg: flink zo! :-)

 7. Loko Tosh schreef:

  @zapnimf: daar gaat je houtstoof !

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.