I is back!

Terug uit het hoge Noorden. Het klimaat bleek zich niet onmiddellijk tot enige fotografie zoals in voorgaand blogbericht te lenen, maar het landschap (op de foto: arty-farty impressie van Jan Mayen) was bijwijlen even desolaat en minstens zo fantastisch en fotogeniek. Een iets uitgebreider fotoverslagje volgt van zodra ik mij doorheen m’n 8000+ foto’s gewerkt heb.

Dit bericht is geplaatst in zonder rubriek. Bookmark de permalink.

7 Responses to I is back!

 1. Pieter schreef:

  “Wow, zijn die blote meneren naar Spitsbergen geweest?” vraagt mijn zesjarige achter mijn rug… Hij had het landschapstype herkend, ondanks de arty-farty.

 2. Fruitberg schreef:

  Ik hoop dat je toch wat meer kleren aanhad, daar in Ijsland

 3. bart schreef:

  @Pieter: nochtans is de foto niet op Spitsbergen gemaakt, maar op Jan Mayen, een vulkanisch eiland ergens halverwege Schotland en Spitsbergen.
  @Fruitberg: IJsland is voor een andere keer, dat was iets te ver uit de richting. Maar warme kleren in veel laagjes waren zeker aan de orde want we zaten nog een stuk noordelijker :-)

 4. onderdeappelboom schreef:

  Mo, you is back! You is watje ook: ‘leent zich niet tot fotografie zoals in het vorige bericht’. Jaja, dat zal wel…

 5. Zem schreef:

  Wij hadden natuurlijk allemaal gedacht dat je naar zuidelijker streken zou afreizen ;-)

 6. Loko Tosh schreef:

  8000+ foto’s, dat is zoals een begroting met hier een paar miljoen en daar een paar miljard: ik kan het me gewoon niet voorstellen; het zal je een beetje bloed, veel zweet en veel koffie kosten

 7. bart schreef:

  @onderdeappelboom: bemerk ik daar toch een lichtelijke fixatie van uwentwege? :-)
  @Zem: dat is misschien wel voor volgende keer :-)
  @Loko Tosh: ondertussen, na een ernstige schifting gereduceerd tot een dikke 2200. Zijnde nog 1/3 . Hieruit nu nog de 100 beste proberen te selecteren. En ’t is met Omer te doen, niet zozeer met koffie :-)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.