even hernemen

Ernstige klachten bereikten ons, als zoude de link naar de spitsbergenfoto’s hoofdzakelijk resulteren in bijzonder lang wachten op bijzonder traag inladende beelden. Omdat klachten alhier altijd bijzonder ernstig genomen worden passen we daar gelijk een mouw aan en kunt u allen alhier desgewenst simpelweg alle foto’s doorlopen. Ge ziet, ik ben soms de kwaadste nog niet!

Dit bericht is geplaatst in fotografie. Bookmark de permalink.

7 reacties op even hernemen

 1. muggenbeet schreef:

  Ik had er geen last van Bart en heb genoten van de foto’s toen je ze plaatste. groetjes.

 2. Fruitberg schreef:

  Lijkt me echt de moeite geweest te zijn. Die papegaaiduikers vind ik onweerstaanbaar. En een walvis ‘live’ spotten moet een onwaarschijnlijke belevenis zijn.

 3. amaai verdorie
  das wel heel schoon allemaal
  ik krijg instant heimwee en ik ben er niet geweest

 4. krankeloon schreef:

  Amaai mijn oren! A-d-e-m-b-e-n-e-m-e-n-d!

 5. Tineke schreef:

  Tja, nou moet ik ze natuurlijk noodgedwognen nog een keer bekijken.:-)
  Nog steeds mooi, veel blauw/grijs/bruining.

 6. bart schreef:

  @muggenbeet: via facebook wellicht? Daar lukt het inderdaad prima. Maar via Flickr verloopt het blijkbaar wat stroever (foto’s staan daar ook in grotere resolutie).
  @Fruitberg: het was inderdaad alsof we bij momenten midden in een BBC-documentaire zaten. Schitterende dingen gezien.
  @Hoow: Ik wil ook nog eens terug! :-)
  @Krankeloon: Bedankt. :-) En dan had je het eens in ’t echt moeten zien!
  @Tineke: tja, wat moet moet hé ;-) Bedankt voor ’t compliment.

 7. de biodiverse schreef:

  Net terug van een weldoeld familietrip naar de Pierenejen. Haal geen 8000 foto’s zoals jij maar toch … Heerlijke beelden maaktje je daar in het hoge noorden! Ik vind die van die sterntjes nog het mooiste! Zoals die vliegen – dat is gewoonweg ballet!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.