Poekie °1996 †2013

‘Oud en versleten’, als de uitdrukking ergens van toepassing was, dan wel bij Poekie. Amper nog eten, veel vermagerd de laatste tijd, nagenoeg continu slapen… en nu al drie weken spoorloos. Ik denk niet dat ze nu nog terug opduikt. Slaap lekker poezeke.

Dit bericht is geplaatst in dieren met de tags . Bookmark de permalink.

10 reacties op Poekie °1996 †2013

 1. Menck schreef:

  Ocharme. Vooral de onzekerheid en het geen afscheid kunnen nemen, vind ik sneu.
  RIP, Poekie.

 2. De Zandeik schreef:

  Wat erg, voor de poes en voor jullie. Sterkte.

 3. Groentje schreef:

  Hopelijk heeft jullie poes een mooie laatste rustplaats gevonden. Veel sterkte

 4. Fruitberg schreef:

  17, absoluut een gezegende leeftijd voor een poes! Rip Poekie inderdaad

 5. madame boerenerf schreef:

  Ocharme. Maar ik ben er zeker van dat ze een mooi leven gehad heeft bij jullie. Geen afscheid kunnen nemen is wel erg. Onze roste kater is ook bijna drie weken spoorloos en vrees dus ook dat we hem niet terug zullen zien.

 6. Vorig jaar is “ons moesj” ook heengegaan. Gelukkig wel nog afscheid kunnen nemen, alhoewel die laatste momenten niet erg prettig waren. Katten zoeken, als ze het einde voelen naderen, ook het liefst de eenzaamheid op.

 7. Bart schreef:

  Veel sterkte voor de hele familie; Spijtig genoeg ken ik het gevoel, we hebben vorig jaar ook moeten afscheid nemen van onze 18 jaar oude kater. Het hoort bij het leven maar het blijft moeilijk.

 8. bart schreef:

  Bedankt voor het medeleven. ’t Ware inderdaad beter geweest had ik ze hier op haar slaapplek gevonden zodat we ze konden begraven.
  Maar om een en ander te relativeren: ’t is uiteindelijk een kat, die heel oud geworden is en een mooi leven heeft gehad. Er bestaan erger dingen…

 9. Zem schreef:

  Ach, en dan ook nog spoorloos… dat wil je eigenlijk niet.
  Sterkte, je mist zo’n beestje toch altijd.

 10. Ine schreef:

  Spijtig….. per toeval kwam ik op je site, na het zoeken van een bepaalde foto (zwam) en je site liet mij voor even niet los… tot ik bij de foto van Poekie kwam met het verhaal van de (dagelijkse) vangsten in 2007. Zo herkenbaar; ik heb altijd katten om mij heen gehad, soms wel 12 tegelijk (moeders met jongen). Nu ik 63 ben, houd ik het op ééntje die voor 5 geldt; een halfsiamese poes van 6 inmiddels. Heerlijk.
  Dank voor het mogen meegenieten, vriendelijke groeten Ine

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.