dat ook nog

Oh ja, a propos, er is een aanvang genomen aangaande reisverslag en al. Klikt’keer rechtsboven op ‘Eigenwijs op reis’ mocht het uw interesse kunnen wegdragen. Aldaar worden ook de volgende epistels bijgevoegd naarmate ze afgewerkt geraken. De zelf-opgelegde deadline is eind september voor heel de vwajaage. Ge ziet, enige ambitie is mij niet vreemd.

roodpoot honingzuiger

Dit bericht is geplaatst in zonder rubriek. Bookmark de permalink.

6 Responses to dat ook nog

 1. Menck schreef:

  Eén woord: de max! Enfin, dat zijn twee woorden, doch kom.
  En het concept van de reisvoorstelling is geheel en al eigenwijs. Ik kijk nu al uit naar meer moois.

 2. onderdeappelboom schreef:

  Maar maar, een subblogje met uw naam en dan het toevoegsel ‘op reis’. Maar hoe origineeeeeeeeeeeeeeeeeeeel! Dat heeft nieieieieiemand u al voorgedaan!

  • bart schreef:

   De pot verwijt de ketel, mevrouw! Pfeh.

   • onderdeappelboom schreef:

    Jaja, maar ik ben de pot! En ik was eerst! ;-) Sliepsliep! ;-)

   • bart schreef:

    U bedoelt de pot die ná mij een tuinblog begon? Die ná mij een facebookpagina en -plugin aan haar blog koppelde? Die ná mij een moestuin begon? Die ná mij een soortement hooilandje startte? Die ná mij drie kindjes moest hebben? Die ná mij met schaapjes begon? Die ná mij haar kind een welbepaalde naam gaf? Die ná mij vanuit West-Vlaanderen naar de Vlaamse Ardennen verhuisde? Die – na-aperij van de eerste minuut!- ná mij geboren werd ? Ja die origiiiineeeeeeeele pot, dat bent U! :-) :-p

  • onderdeappelboom schreef:

   Pinterest! Met pinterest was ik eerder!!!! En ook met euh, met euh, met euh…met dat afplagding! En, wacht, ik denk, ik zal nog vanalles bedenken! straks! of later! binnenkort alleszins! ooit!
   Ik ben werkelijk hyperorigineel! Origineler kunt ge het niet bedenken! Of ben jij met een man uit Brabant getrouwd misschien? Ha, ik dacht het niet!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.