plots afscheid

twix

Heel plots maar niet geheel onverwacht namen we vrijdag afscheid van Twix’ glockenspiel. Een noodzakelijk kwaad, want niet alleen voorkomt dat ongewenste kattennestjes en dito zwerfkatten, het zorgt er ook voor dat de kater in kwestie minder drang tot zwerven en daaraan gekoppeld verongelukken vertoont. En gezien de exuberante dierenliefde die onze kroost ten aanzien van dit kattenbeest koestert willen we een schielijk heengaan ten allen prijze voorkomen, ochere de kinderhartjes.

Op een klein half uurtje was’t gepiept. En als troostprijs kreeg hij zijn eigenste paspoort en een resem vaccinaties, al is hij precies nog altijd niet geheel overtuigd van de eerlijkheid van die ruil. Ik bemerk enig wantrouwen en aanvullend besmuikte misprijzende blikken in mijn richting. Niettmin: na een dagje suffen en van silly walk doen is meneer weer geheel de oude. Zijn jachtinstinct heeft er in elk geval niet onder geleden, zo ondervonden een paar muizen die vandaag accidenteel zijn pad kruisten. Long may you run Twix!

Dit bericht is geplaatst in dieren. Bookmark de permalink.

3 Responses to plots afscheid

  1. Menck schreef:

    Ik dacht aanvankelijk: da’s klote voor Twix. Maar hij blijkt er zich gelukkig geen bal van aan te trekken.

  2. Loko Tosh schreef:

    zomaar zijn rijbewijs afpakken! wie kan daar nu mee lachen?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.