hackers zijn f***ers

Een of ander kieken vond het blijkbaar nodig/leuk/whatever om mijn winkel over te nemen. Soit, ondertussen heb ik een spoedcursus SQL en PHP code achter de kiezen en is de idioot in kwestie buiten gekuist voor zo ver ik weet. Mocht u niettemin vreemde dingen gewaar worden op deze blog (functies die niet naar behoren werken, bestanden die ontbreken,…) aarzel dan vooral niet om het mij te laten weten. Bijvoorbeeld in de commentaria hier onder. En ook een simpele bevestiging dat u dit bericht kunt lezen wordt ten zeerste gewaardeerd, dan weet ik dat heel de winkel weer online is. Dankuvooruwaandacht.

Dit bericht is geplaatst in zonder rubriek. Bookmark de permalink.

28 Responses to hackers zijn f***ers

 1. Woelmuizenier schreef:

  All’s well that ends well.

  • bart schreef:

   Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning. Enfin, volgens Churchill toch.

 2. muggenbeet schreef:

  Alles lijkt in orde te zijn Bart. grts.

 3. cage schreef:

  Gisteren inderdaad niet op je blog geraakt ende nu plots weer wel, nog een prettige zondag.

  • bart schreef:

   Ha, een échte fan zie, die dagelijks op bezoek komt! Kus van de meester en een bank vooruit. En eveneens nog een goede verderzetting van het weekendgebeuren

 4. Menck schreef:

  No problemos om binnen te raken. (Tiens, dat moet die hacker ook gedacht hebben.)

 5. Zem schreef:

  Vanuit het hoge noorden ook geen problemen om binnen te komen.

 6. Heidi schreef:

  Dat ziet er hier even goed uit als altijd. Ook enkele random gekozen links, tabs en tags werken zoals het moet. Ik moet mij nog efkes bezighouden tot het eten klaar is…

 7. Moeke Hilde schreef:

  Gelukkig is het terug in orde! Want ik kom hier graag lezen…

 8. Bart Blijentuin schreef:

  Alles luid en duidelijk, zoals gewoonlijk. Het enige wat ‘raar’ is, is dat ik alle reacties in mijn mailbox heb gekregen, zonder zelf gereageerd te hebben?

 9. AnneTanne schreef:

  En zelfs zichtbaar in Feedly..

 10. Tineke schreef:

  Hoi Bart
  Vanuit groningen prima te lezen :-)
  hoop dat alles overgewaaid is.

  Heb nu zelf sinds 1 week ook een wordpress blog.

  Tineke

 11. natuurlijk-rijk schreef:

  Wat een slecht excuus voor je blogstilte ;-)

 12. L1a schreef:

  Ik krijg hier allemaal spam voor het aankopen van tijger- of berenpoot pantoffels…
  misschien die hack ook nog oplossen? :)))) Dank bij voorbaat! x

 13. Fruitberg schreef:

  Test 1- 2 – 3
  Alles in orde

 14. hoow schreef:

  t lijkt alsof alles marcheerd

 15. hoow schreef:

  aja, maar als ik een reply doorstuur, kom ik idd op een blanco pagina terecht en moet ik een paar keer terug keren om weer op deze pagina te komen.
  Klein detail.

 16. bart schreef:

  Beste allemaal,
  Bedankt voor de talrijke reacties, ’t is van de bloghoogdagen van enkele jaren geleden dat er nog zo veel reacties op een blogbericht kwamen. Misschien moet ik af en toe eens een hacker loslaten? :-)
  Het probleem met de blanco pagina na het plaatsen van een reacties is te wijten aan wat foutjes (bugs) in de achterliggende wordpress code. Naar ’t schijnt kan dat ge-ontbugd worden. Maar dat vraagt enig computerwerk en daar is mijn rug momenteel niet mee akkoord (een knoert van een hernia in de onderrug met uitstraling in het bovenbeen, in gezelschap van een kleine hernia in de nekwervels waardoor tintelingen in de rechterarm, ’t is weer dolle pret! Langer dan 5 minuten zitten lukt me niet). Het zal mij leren van zo enthousiast met een kliefhamer van twee kilo te zwaaien ;-) Maar dat betert wel, vermoed ik. En dan pak ik de bugs aan, tot het hier weer loopt als een gesmeerd machientje.

 17. AnneTanne schreef:

  Ik heb zo onderhuids het gevoel dat er nog meer niet klopt met de onderliggende code… Of ’t moet zijn dat je er op het moment mee aan het knutselen bent. Je hele header is naar de Filistijnen…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.