stapje verder

We zin were weg wè! Weer toegang tot de speeltuin, hoera! En juist op tijd, want die vurte spammers hadden het ook ontdekt dat de buitenwipper even weg was. Blijkbaar zat het grote probleem ‘m in het wordpress thema. Dat thema had ik inderdaad al een tijdje draaien, en is al lang niet meer upgedate door de ontwerper. Dus tijd om een nieuw kleedje uit te kiezen. Dat zal wel niet voor zo geheel onmiddellijk zijn, want mijn lichamelijke defecten spelen weer ernstig op. In afwachting moet het dus maar even zo, met dit simpele behang.
Maar er is vooruitgang, Damens en Herens! En meer moet dat voor’t moment niet zijn.

Dit bericht is geplaatst in zonder rubriek. Bookmark de permalink.

23 Responses to stapje verder

 1. bart schreef:

  En als het een beetje goed gaat kun je vanaf nu ook weer reacties plaatsen, zelfs!

 2. Bart schreef:

  Ik dacht al, die negeert me hier straal. Dus voor de derde keer : neem zeker je tijd voor het restaureren van die tempel van een lichaam. Het behang van deze webstek is van minder belang.

  • bart schreef:

   De aanhouder wint, waarvoor dank! Niet alleen het wordpress-thema, ook de plugins zijn aan vervanging toe zo blijkt. Een spamfilter hield gewoon -alles- tegen. Tsss! Vervangen door een nieuwe, die wat selectiever te werk gaat.

 3. De Fruitberg schreef:

  Ik wens je succes met de restauratie ;-)

 4. AnneTanne schreef:

  De Woelmuizenier liet net bij mij weten dat hij hier niet meer kan reageren…

  • bart schreef:

   Ik heb het even nagekeken, maar ik vind geen reacties van hem terug tussen de spam-positieven. Misschien heeft hij het nog geprobeerd net voor de nieuwe plugin actief werd? Wil je zo vriendelijk zijn om nog eens te proberen, Woelmuizenier? Many thanks in your general direction!

   • Woelmuizenier schreef:

    Bij deze! ;-)

   • AnneTanne schreef:

    Overigens… Na mijn vorige melding postte ik ook nog een berichtje uit persoonlijke naam, en lijkt ook te zijn tegengehouden :-(
    Wilde gewoon zeggen content te zijn dat hier ook nog leven in de tuin (en in het blog) zit, en dat je vooral je rug en je hernia’s en aanverwanten goed moet soigneren! Sterkte ermee…

   • bart schreef:

    Dank je, die eerdere reactie heb ik kunnen opdiepen, zat gewoon in de prullenbak, niet bij de spam. Fout geklikt bij het posten Annetanne? :-) In elk geval: ik laat de spamfilter een tijdje lopen en evalueer dan of ik ‘m bewaar of vervang door een andere/betere. Het knutselen gebeurt tussen de soep en de patatten, want naar ’t schijnt moet ik vooral bewegen, bewegen en nog eens bewegen. En vooral niet te veel aan een computerklavier zitten :-)

 5. AnneTanne schreef:

  OK… ik kan dus wel reageren…
  En mijn vermoeden gisteravond dat je aan het knutselen was met de layout klopte dus?
  Succes met herstel van rug en hernia’s en aanverwanten…

 6. onderdeappelboom schreef:

  Lap, daar gaat mijn erudiete reactie van gisteren…

 7. Dufraing Marc schreef:

  volg al langer je blog (en vind die zeeeeer goed!) en en ook enkele van je ‘verwijzingen’ – is plezante en interessante lectuur

 8. Dufraing Marc schreef:

  maar zie net dat je klok niet juist staat – t was 10u toen ik vorig berichtje schreef

 9. AnneTanne schreef:

  Intussen zie ik dat je ook weer een header-foto hebt! Mag ik zeggen dat ik dit thema leuker vind dan je vorige?

  • bart schreef:

   U mag :-) Wel, eigenlijk biedt dit thema alle mogelijkheden die ik nodig heb op ’t eerste zicht. Nog een beetje kleurtjes en lettertypes finetunen en ik kan er wel mee leven denk ik.

 10. Tineke schreef:

  Bart
  Fijn weer iets van je te horen en zien.
  Alle aandacht eerst naar het laten herstellen van je defecten. Je trouwe lezers :-) hebben nog wel even geduld. Beterschap.
  En in de tuin is nu toch nog niet zoveel te doen

  • bart schreef:

   Nochtans, ik heb nog een hóóp te doen hoor: mesthoop verscheppen, serre afgraven, moestuin klaarleggen,… De weken inactiviteit kwamen echt niet gelegen. Nu, desnoods ga ik komend seizoen wel m’n groentjes in de de aldi halen. Maar tomaten in de serre, dat moet toch écht wel lukken. Niettemin: dankezeer voor het welwillend geduld :-)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.