maandag zondag

Meerbepaald ‘ondergaande zon-dag’. De laatste zonnestralen vallen doorheen het bos onze woonkamer binnen. Inderdaad: voor dit uitzicht hoef ik zelfs m’n woonkamer niet uit. Met mijn gat in de boter gevallen, ik. room with a view

Dit bericht is geplaatst in just pictures met de tags . Bookmark de permalink.

11 reacties op maandag zondag

 1. De Fruitberg schreef:

  Mooie foto. Mooi uitzicht.

 2. natuurlijk-rijk schreef:

  Moet jij op maandag niet meer werken ofzo, of is de Madame op stap, wat een regelmaat ;-)

  • bart schreef:

   Ik beken, de foto’s zijn meestal genomen in het voorafgaande weekend. En weekends dienen niet om veel op PC’s te zitten. Vandaar dat de foto’s pas maandagavond op de blog geraken. Want ja, helaas moet ik op maandag werken, arme ik. ;-)

 3. Bart schreef:

  Schoon boter, over het gat ga ik me niet uitspreken :-) .

 4. hoow@huis met tuin. schreef:

  serieus vettigen bio boeren extra room boter zou ik zeggen.

 5. Madame boerenerf schreef:

  Zeg dat wel. En ik doe nooit uitspraken over iemand zijn gat :-)

 6. zem schreef:

  Dit is inderdaad een geweldig mooi uitzicht. Zo’n eigen bos is een geluksfactor van betekenis!

 7. Tineke schreef:

  Wonen aan de bosrand, de eigen bosrand nog wel. Bofferd. En wat schijnt daar eigenlijk door de bomen heen, in het midden, ongeveer achter de narcissen?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.