maandag druildag

Een godganse dag regen, meneer en mevrouw. ‘Druilerig’ kan bij deze als eufimisme dienen, bij momenten gutste het hier met liters tegelijk naar beneden. Het zal bij u vandaag wellicht niet anders geweest zijn. Hopelijk evenwel zonder ondergelopen kelders dan wel urenlang rijtje schuiven richting werk/huis. Maar! Mijn regenwaterput én mijn vijvers zijn weer grondig bijgevuld. Ha!

regen

Dit bericht is geplaatst in zonder rubriek met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op maandag druildag

  1. Bart schreef:

    En zeggen dat ik 2 weken geleden onze poel nog heb staan bijvullen. ’t Kan verkeren :-) .

  2. De Fruitberg schreef:

    Het heeft hier de godganse dag geregend. Alles is nu doorweekt, een stuk van de bloemenweide is ook neergeslagen. Maar geen verschrikkelijk onweder of ondergelopen kelder, dus je hoort mij niet klagen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.