De Tuin

Voila, dat is ‘m: onze tuin van bovenuit gezien. Graasweides, graslandjes vol wilde bloemen, hagen en houtkanten, knotbomen en hoogstamfruitbomen, een vijvertje of twee en een geannexeerd naaldbosje. Samen goed voor net iets meer dan een halve hectare.
Hier onder komt (as time goes by…) beetje bij beetje een overzicht van de verschillende stukjes tuin, te beginnen met eenen korten historiek der uitgangssituatie.

O ja, nog even dit, gezien de vraag af en toe opduikt: deze website is vrij te bezoeken, maar de tuin is strikt privé. Dus vooralsnog geen tuinbezoeken, geen open tuindagen en geen rondleidingen. Ge moogt mij dat niet kwalijk nemen.

 

tuinplan2015

7 reacties op De Tuin

 1. Niet voor ’t een of ’t ander – maar nu neem ik mijn petje af voor dit schitterende tuinschema. Hoe is dat gemaakt? Het lijkt wel een aquarel.

 2. Zem schreef:

  Dit zijn gewoon professionele aquarellen, uit vogelperspectief en helicopterperspectief, met een prachtige schaduwwerking.
  Hoe heb je dat zo gekregen, ik sluit me bij de vraag van de Biodiverse aan.

 3. Heidi schreef:

  Ewel, ik ben ook curieus. Zo tof!

 4. bart schreef:

  Een printscreentje van google earth eens doorheen photoshop gehaald, al bij al niet zo moeilijk. (toch makkelijker dan echt aquarellen, wat mij betreft) :-)

 5. Zem schreef:

  Héél slim, wat wordt dat dan mooi!

 6. jan schreef:

  Ik kan me totaal niet vinden in het commentaar van bovenstaande…
  ik zie liever google earth weet ik in ieder geval waar ik moet zijn…. :)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.